Redeem Global Ministries

Restored Christian Leadership

Redeem Blog

Welkom op de Redeem blog. van tijd tot tijd zullen wij hier ontwikkelen rondom de Redeem organisatie delen. Ook persoonlijke ontwikkelingen aangaande de voortgang van mijn studie zal ik hier delen

Meest recente 5 inzendingen

  • De meeste dromen zijn bedrog
  • Hij heeft mijn schaamte opzich genomen
  • Sowing
  • BESTUURDERS M/V
  • Dit is de dag die de Heer ons schenkt

Geen nieuwe opmerkingen

  • Geen opmerkingen

Archief

2021:februari | maart | april | mei

2021-04-25

BESTUURDERS M/V

We zijn op zoek naar meerdere kandidaten om een functie als onbezoldigd bestuurslid binnen onze ministry te vervullen:

We zijn specifiek opzoek naar een:  Secretaris m/v
  Penningmeester m/v
  Nederlands bestuurslid Int. vestigingen m/v
  Algemeen bestuurslid m/v

Wie is Redeem, en waar willen wij naartoe?
Redeem is opgericht door Addy van der Klis. Addy zal de functie als Voorzitter vervullen en operationeel leiding geven aan de dagelijkse activiteiten van Redeem Global Ministries. Het bestuur stelt hier in goed onderling overleg de bezoldigen van vast. Indien door studie activiteiten Addy tijdelijk niet in Nederland is, zal één van de bestuursleden Addy waarnemen als operationeel bestuurder.

Redeem wil een internationale stichting worden voor het geven van algemeen Bijbelonderwijs, het coachen van leiders en het geven van Bijbelonderwijs aan gezinnen en kerken. Momenteel is Redeem nog een eenmanszaak. Het is bedoeling dat we het nieuw te vormen bestuur helpt te transformeren naar een ANBI stichting. Ervaring met ANBI stichtingen is dan ook een pré.

Redeem heeft inmiddels contacten gelegd met een Bijbelschool/huiskerk in Pakistan. Redeem is voornemens om een vestiging in Pakistan te gaan openen en vandaaruit de Christelijke leiders te gaan ondersteunen met aanvullend Bijbelonderwijs en leiderschapstrainingen. Eén van de bestuursleden zal dan ook verantwoordelijk worden gesteld voor het aansturen van de Pakistaanse vestiging. Ook het uitbouwen van meerdere vestigingen zal als verantwoordelijkheid bij deze persoon komen te lichten.

De nieuw te benoemen penningmeester zal zich in eerste instantie bezig gaan houden met het vinden van sponsoren. Ook het regelen van de fiscale zaken aangaande de ANBI stichting zal tot zijn/haar verantwoordelijkheden gaan behoren.

Missie, Visie Redeem Global Ministries:

Missie

Redeem Global Ministries wil met behulp van Gods Woord Christelijke leiders en kerken uitdagen om zich te bezinnen op de huidige Christelijke ideologie. Redeem sluit niemand buiten. Lidmaten van alle kerkgenootschappen zijn welkom binnen Redeem. Als u met levensvragen zit willen wij u graag een luisterend oor aanbieden en u helpen bij het vinden van de antwoorden op deze vragen.

Visie

Voor Redeem is het gezinsleven de hoeksteen van de maatschappij. Juist dit gezinslevens staat in onze moderne maatschappij enorm onder druk. Daarom zijn we juist binnen Redeem gefocust op een stabiel gezinsleven waar kinderen veilig kunnen opgroeien, hun eigen identiteit mogen leren kennen, en van daaruit een plek in deze maatschappij mogen gaan innemen. De kinderen zijn voor kerk en samenleving de toekomst. Daarom is het volgens Redeem belangrijk om voor onze kinderen een veiligere toekomst te creëren waar ook oog is voor het individu en waar geen misbruik van aarde en mensen plaatsvindt. Juist in een tijd van klimatologische veranderingen is het volgens Redeem belangrijk om ons te bezinnen hoe we met deze aarde zijn omgegaan. En hoe we in het vervolg een betere rentmeester van dezelfde aarde mogen zijn. Onze kinderen kunnen de leiders van morgen zijn. Daarom wil Redeem juist met de leiders van vandaag in gesprek komen. Straks mogen zij het stokje overdragen aan een nieuwe generatie. De  vraag is wat voor maatschappij wij zullen doorgeven, en hoe wij deze aarde zullen overdragen aan onze kinderen, en hun kinderen. Of zijn wij zo verwoestend bezig geweest dat er eigenlijk niets meer valt over te dragen? Redeem is er van overtuigd dat het al oude woord van God hierbij een belangrijke leidraad kan zijn om deze vragen te beantwoorden. Ook wil Redeem het nieuwe Christelijke leiderschap promoten. Een leiderschap gericht op het verantwoordelijk omgaan van de aarde en alles wat daarop leeft. Een leiderschap dat respect heeft voor het leven. Een leiderschap gericht op het herstellen van de sociaal Christelijke normen en waarden waaronder huwelijk en gezin. Een leiderschap gericht op eenheid binnen de kerk van Jezus Christus. Een leiderschap dat gericht is op het zichtbaar maken van het aanstaande koninkrijk van God.

Uw taken:
Als bestuurslid bij de Redeem draag je zorg voor de ontwikkeling en de uitvoering van het (meerjarige) beleid van de nieuw op te richten overkoepelende stichting. Je wordt daarvoor dan ook als bestuurder ingeschreven bij de KvK. Je werkt nauw samen met de oprichter en Voorzitter en de andere bestuursleden, die allen op eigen onderdelen verantwoordelijk zijn. Theologische expertise is niet bij voorbaat een must, maar het is een pré als je missie en Bijbelonderwijs een warm hart toedraagt. Je bent aanspreekpunt voor je eigen portefeuille, bijvoorbeeld Financiën, Verantwoordelijke vestiging Pakistan, PR en promotie, en ondersteunde staffuncties. Met een duidelijke visie aangaande Missie en Bijbelonderwijs maak je een vertaling naar de mogelijkheden en doelen van de stichting en weet je acties in gang te brengen, sponsoren warm te krijgen om ons werk (financieel) te steunen. Het is voor jou ook geen probleem om samen te werken met andere Christelijke organisaties.

Uw korte profiel:
• Een enthousiast persoon die wil meewerken aan de toekomst van Redeem Global Ministries
• Je kunt goed communiceren en sparren en presenteert je visie op een positief kritische wijze. Je beheerst Engels in woord en geschrift.
• Met jouw empathie en overtuigingskracht kun je mensen voor je winnen.
• Je hebt ervaring en/of affiniteit met Missionair werk en Bijbelonderwijs
• Je hebt interesse in het maken van beleid voor de brede REDEEM organisatie Wat bieden wij jou?
• Werken met een leuk team waarin we elkaars talenten versterken!
• Mogelijkheden om op termijn zitting te nemen in het bezoldigde bestuur van Redeem.

Uw antwoord kunt u sturen naar de Addy van der Klis (addy@pprdeem.nl). De sluitingstermijn voor deze vacature is vrijdag 14 mei 2021. Echter zult u voor deze tijd al een ontvangstbevestiging van uw brief / e-mail krijgen. Voor vragen kunt u mailen naar het bovengenoemde mailadres of ons bellen op 06 2373 0058.

Addy - 10:14:23 @ algemeen, Redeem Organsiatie | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.E-mailen
Bellen
Map
Info